طرز تهیه زولبیا و بامیه در خانه

طریقه تهیه زولبیا بامیه لذیذ

زولبیا بامیه یکی از شیرینی های لذیذ و پرطرفدارترین شیرینی های ماه مبارک رمضان می باشد که شما می توانید این شیرینی لذیذ را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم شربت

  • شکر: 2 لیوان
  • آب: 1/5 لیوان
  • گلاب: یک چهارم لیوان
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • آب لیمو: نصف قاشق غذا خوری

طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

مرحله اول :

برای فراهم کردن یک شهد لذیذ و خوشمزه ابتدا 1/5 لیوان آب را با 2 لیوان شکر در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرات قرار دهید.

مرحله دوم :

با با کمک یک قاشق شهد را پیوسته هن بزنید تا شکر کاملا آب شود.

مرحله سوم :

در ادامه زعفران دم کرده را به اضافه گلاب و آبلیمو به شهد بیافزایید و صبر کنید تا شربت به قوام برسد و غلیظ شود.

مرحله چهارم :

بعد  از اینکه شربت به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

مواد لازم برای زولبیا خانگی

  • آرد : 3 قاشق غذا خوری
  • ماست: نصف لیوان
  • گلاب: یک سوم لیوان
  • نشاسته (گل): 1 لیوان
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده : 3 قاشق چایخوری

طرز تهیه زولبیا

مرحله اول :

برای تهیه زولبیا ابتدا باید ماست و نشاسته را در یک ظرف مناسب بریزید و با کمک همزن شروع به ترکیب کردن کنید.

مرحله دوم :

پس از گذشت چند دقیقه یک قاشق چایخوری روغن مایع به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم :

زعفران دم کرده را به همراه گلاب و جوش شیرین به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم :

آرد را الک کنید و به همراه جوش شیرین به مواد بالا اضافه کنید.

مرحله پنجم :

این مواد باید به خوبی مخلوط و یکدست گردد تا قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مرحله ششم :

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی هر دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید. بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.

مواد لازم برای بامیه خانگی

  • آب: 1 لیوان
  • آرد: 1لیوان
  • تخم مرغ : 3 عدد متوسط
  • کره: 25 گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه بامیه :

مرحله اول :

برای فراهم کردن بامیه ابتدا آب را در ظرفی مناسب بریزید و بگذارید تا به جوش برسد.

مرحله دوم :

کره را به همراه روغن به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم :

 آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به آب در حال جوش اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا زمانی که تقریبا خمیر سفتی آماده شود.

مرحله چهارم :

پس از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید و خمیر را خوب ورز بدهید تا نرم شود.

مرحله پنجم :

یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.

مرحله ششم :

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر بریزید و سرخ کنید و پس از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت بیاندازید و چند دقیقه صبر کنید تا شهد جذب زولبیا و بامیه شود.

بیان دیدگاه