طریقه تهیه زولبیا بامیه لذیذ
زولبیا بامیه یکی از شیرینی های لذیذ و پرطرفدارترین شیرینی های ماه مبارک رمضان می باشد که شما می توانید این شیرینی لذیذ را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم شربت
- شکر: 2 لیوان
- آب: 1/5 لیوان
- گلاب: یک چهارم لیوان
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- آب لیمو: نصف قاشق غذا خوری
طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه
مرحله اول :
برای فراهم کردن یک شهد لذیذ و خوشمزه ابتدا 1/5 لیوان آب را با 2 لیوان شکر در قابلمه ای مناسب ریخته و روی حرات قرار دهید.
مرحله دوم :
با با کمک یک قاشق شهد را پیوسته هن بزنید تا شکر کاملا آب شود.
مرحله سوم :
در ادامه زعفران دم کرده را به اضافه گلاب و آبلیمو به شهد بیافزایید و صبر کنید تا شربت به قوام برسد و غلیظ شود.
مرحله چهارم :
بعد از اینکه شربت به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
مواد لازم برای زولبیا خانگی
- آرد : 3 قاشق غذا خوری
- ماست: نصف لیوان
- گلاب: یک سوم لیوان
- نشاسته (گل): 1 لیوان
- روغن مایع : به میزان لازم
- جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده : 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه زولبیا
مرحله اول :
برای تهیه زولبیا ابتدا باید ماست و نشاسته را در یک ظرف مناسب بریزید و با کمک همزن شروع به ترکیب کردن کنید.
مرحله دوم :
پس از گذشت چند دقیقه یک قاشق چایخوری روغن مایع به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم :
زعفران دم کرده را به همراه گلاب و جوش شیرین به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم :
آرد را الک کنید و به همراه جوش شیرین به مواد بالا اضافه کنید.
مرحله پنجم :
این مواد باید به خوبی مخلوط و یکدست گردد تا قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.
مرحله ششم :
مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی هر دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید. بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.
مواد لازم برای بامیه خانگی
- آب: 1 لیوان
- آرد: 1لیوان
- تخم مرغ : 3 عدد متوسط
- کره: 25 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه بامیه :
مرحله اول :
برای فراهم کردن بامیه ابتدا آب را در ظرفی مناسب بریزید و بگذارید تا به جوش برسد.
مرحله دوم :
کره را به همراه روغن به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم :
آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به آب در حال جوش اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا زمانی که تقریبا خمیر سفتی آماده شود.
مرحله چهارم :
پس از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید و خمیر را خوب ورز بدهید تا نرم شود.
مرحله پنجم :
یک قاشق از شربت بامیه هم به خمیر اضافه کنید.
مرحله ششم :
خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر بریزید و سرخ کنید و پس از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت بیاندازید و چند دقیقه صبر کنید تا شهد جذب زولبیا و بامیه شود.